Isparta'da 23 Nisan Coskuyla Kutlandi

Isparta’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskuyla kutlandi.

Isparta'da 23 Nisan Coskuyla Kutlandi
Isparta’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda bulunan Atatürk Aniti’na Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan çelenk sunma töreni ile basladi.

Törende Il Milli Egitim Müdürü Erhan Baydur ve beraberindeki ögrenciler Atatürk Aniti’na çelenk birakti. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan buradaki tören son buldu. Törene protokol üyeleri, STK baskanlari, siyasi parti baskanlari, ögrenciler, ögretmenler ve vatandaslar katildi.

Törenin ardindan Il Milli Egitim Müdürü Erhan Baydur ve beraberindeki ögrenciler Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek’i ziyaret etti. Ziyarette Vali Vekili Özgödek makamini Ögretmenler Ilkokulu 2. sinif ögrencisi Ecrin Elif Çetin’e birakti. Çocuk Vali Ecrin Elif tüm çocuklarin bayramini kutlarken kisin daha rahat beden egitimi dersi yapabilmek için okuluna spor salonu istedi. Bu istek karsisinda Il Milli Egitim Müdürü Baydur, gerekli çalismalari yapacaklarini söyledi.

Konuklariyla bir süre sohbet eden Vali Vekili Özgödek çocuklarin çifte bayramini kutlayarak konuklarina çesitli hediyeler verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusu Isikkent Spor Salonu’nda devam etti. Burada düzenlen kutlama programina Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, Garnizon Komutani Albay Mustafa Kahraman, Belediye Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu, kamu kurum ve kurulus müdürleri, vatandaslar ve ögrenciler katildi.

Hizirbey Ortaokulu’nun halk oyunu gösterisiyle baslayan kutlamalarda, Nazmi Toker Ortaokulu, Kadir Boylu Ortaokulu, Gülcü Ilkokulu, Ögretmenler Ilkokulu, Özel Doga Koleji ve Özel Düsünür Koleji ögrencileri birbirinden güzel halk oyunu ve dans gösterilerinin yani sira sarki ve türkülerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladilar. Gösteriler katilimcilardan büyük begeni aldi.

Kutlamalarin sonunda sahaya inen Vali Vekili Özgödek ve protokol üyeleri, programin hazirlanmasinda emegi geçen ögretmenleri tebrik ettiler.
Kaynak: İHA