Çocuklara Seker Dagitan Polisler Kursunlandi

Tekirdag’da bayram sebebiyle çocuklara seker dagitan polislere ates açildi.

Çocuklara Seker Dagitan Polisler Kursunlandi
Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde Ramazan Bayraminin son gününün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’na denk gelmesi sebebiyle çocuklara seker dagitan polislere, ates açildi. Yaslari 15 olan 2 çocugun polislere ates açmasi sonucu bir anda panik havasi yasandi.

Olay saat 13.50 sularinda ilçeye bagli Baglik Mahallesi Kümeevler mevkiinde gerçeklesti. Çocuklara seker dagitan polis ekiplerini karsilarinda gören B.D, yaninda bulunan silahini atesledi. Silahi atesleyen B.D ve yaninda bulunan T.D olay yerinden kaçarak uzaklasti.

Olayin anons edilmesiyle bölgeye 50’ye yakin polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olayin gerçeklestigi bölgede her yeri didik didik arayarak silahi atesledigi iddia edilen B.D’yi kisa süre içinde çati arasinda saklandigi yerde yakalayarak gözaltina aldi. B.D’nin polis aracina bindirildigi esnada yakinlari ise polis ekiplerine zorluk çikartti. Polis ekipleri mahalleye giris ve çikislari kontrol altina alirken, B.D’nin yaninda bulunan T.D ise olaydan bir saat sonra polis ekipleri tarafindan saklandigi yerde gözaltina alindi. Polis ekipleri olayda kullanilan silahin bulunmasi ve olayla ilgili baska kisi ya da kisilerin bir baglantisinin olmadigini arastirmak üzere genis çapli sorusturma baslatti.Yasanan olayda kimsenin yaralanmamasi ise tek teselli oldu.
Kaynak: İHA