Yalova Altinova'da Ramazan Ayi Dolu Dolu Geçirdi.
Altinova Belediyesi, ramazan ayi boyunca düzenledigi iftar yemekleri ve Ramazan etkinlikleriyle ilçe halkini bir araya getirdi.

Çocuklar doyasiya eglendi
Altinova Belediyesi tarafindan Ramazan ayi boyunca Kapali Pazar Yerinde düzenlenen etkinler, vatandaslar tarafindan büyük ilgiyle takip edildi. Özellikle çocuklar Ramazan Ayi boyunca her aksam düzenlenen etkinliklerde gönüllerince eglendi.
Programlarda animasyon, çocuk sinemalari, tiyatrosu, gölge oyunu, Hacivat Karagöz, Meddah, Nasrettin Hoca, Keloglan, Pamuk Prenses, Tasavvuf Müzigi, Semazen, Istanbul Beyefendisi-Hanimefendisi, kukla, palyaço, Koca Kafa Micky, Koca Kafa Minyon, Koca Kafa Gözlüklü Sirin, tahta bacak, yüz boyama yer aldi.
Ayrica her gün dönüsümlü olarak basta çocuklar olmak üzere vatandaslara kagit helva, patlamis misir, Osmanli Serbeti, pamuk seker, Algüllü Macunu ikram edildi.
Bursa’ya gezi
Öte yandan, Altinova Belediyesi, Ramazan Ayi etkinlikleri çerçevesinde hafta içi her gün Bursa Ulu Camii ve Bursa’nin tarihi yerlerine ücretsiz gezi düzenledi.
Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, huzurlu, bereketli, birlik beraberlik ve kardesçe bir Ramazan Ayini geride birakmanin hüznünü yasadiklarini ifade etti.
Toplu iftarlar sayesinde vatandaslarin ayni duyguda bulustugunu, birlik ve beraberligin pekistigini söyleyen Baskan Oral, “Böylesi etkinlikler çocuklarimiz ve gençlerimiz için de oldukça önemli anlardir. Birligi, beraberligi, paylasmayi yasayarak anliyorlar” diye konustu.
