UEDAS'tan Bayramda Kesintisiz Enerji Hizmeti

Bayram öncesi kesintisiz enerji tedbirlerini alan UEDAS, 620 kisilik saha ekibiyle bayram tatili süresince 7/24 görev basinda olacak. Saha ekipleri, UEDAS’in Güney Marmara Bölgesi’ni kapsayan hizmet sahasi içerisinde bayram boyunca enerji sürekliligini saglayacak.

UEDAS'tan Bayramda Kesintisiz Enerji Hizmeti
Bursa, Balikesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyondan fazla nüfusa elektrik dagitim hizmeti saglayan UEDAS’in saha ekipleri, olasi elektrik arizalarina karsi Ramazan Bayrami süresince nöbette olacak. Abonelerine güvenilir ve kesintisiz enerji hizmeti saglamak adina çalismalarini yürüten ekipler, 174 saha araci ile aktif görev alacak.

Bayram öncesi bakim çalismalariyla alinan önlemleri açiklayan UEDAS Genel Müdürü Gökay Fatih Danaci , ‘Elektrik sebekesinin en önemli ihtiyaci bakim çalismalaridir. Bu noktada planli kesintilerle hatlarimiza düzenli bakimlari gerçeklestiriyoruz. Ayni zamanda dijital sistemlerden de yararlaniyoruz. Sebekemizin 7/24 uzaktan kontrol ve kumanda edilmesini saglayan SCADA sistemi sayesinde arizalara saniyeler içinde online müdahale ederek abonelerimizin bayramda aileleriyle keyifli zaman geçirmesi için çalisacagiz’ dedi.

Kaynak: İHA