Sinan Ogan Açiklamasi 'Biz Türk Milletinin Gönlüne, Kalbine, Plan, Projelerimizle Gelmek Istiyoruz'

Ata Ittifaki Cumhurbaskani Adayi Sinan Ogan, "Biz Türk milletinin gönlüne, kalbine, plan, projelerimizle gelmek istiyoruz. Biz bu ülkede artik gelecege oy verilmesini istiyoruz" dedi.

Sinan Ogan Açiklamasi 'Biz Türk Milletinin Gönlüne, Kalbine, Plan, Projelerimizle Gelmek Istiyoruz'
Ata Ittifaki’nin Cumhurbaskani Adayi Sinan Ogan, Bolu’da temaslarda bulundu, kentin farkli noktalarinda esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Ogan, "14 Mayis’tan sonra Sinan Ogan geldiginde ilk icraati Suriyelilerin geri gönderilmesi üzerine olacakken, ikinci icraati Afet Bakanligi’nin kurulmasi üzerine olacak. Üçüncü icraatimiz bu ülkede adaletin tesis edilmesi için gerekli ortamin saglanmasi olacak. Ekonominin rahatlatilmasi için Merkez Bankasi’nin baskaninin bagimsiz bir sekilde faaliyetlerini yürütmesini saglamak olacak. Biz Türk milletinin gönlüne, kalbine, plan projelerimizle gelmek istiyoruz. Biz bu ülkede artik gelecege oy verilmesini istiyoruz. Sayin Erdogan da Sayin Kiliçdaroglu da Sayin Ince de Türkiye’nin son 20 senesinde olan isimler. Biz ise Türkiye’nin geleceginde olmak isteyen bir isimiz" dedi.

Türkiye’de teknolojinin çok daha fazla konusulmasi gerektigini ifade eden Ogan, "Biz Türkiye’de 5G, 6G üretim merkezleri olsun istiyoruz. Biz Türkiye’de çip üretim merkezi kurmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA