Köy Okulu Ögrencilerine Ücretsiz Bayram Tirasi

Yozgat’ta Sorgun Halk Egitim Merkezi Usta Ögreticisi Talip Ilbas, Ramazan Bayrami öncesi köy okulu ögrencilerini ücretsiz tiras ederek mutluluklarina ortak oldu.

Köy Okulu Ögrencilerine Ücretsiz Bayram Tirasi
Sorgun Halk Egitim Merkezince baslatilan sosyal sorumluluk projesi istikametinde, Ramazan Bayrami öncesi köy okulu ögrencilerinin ücretsiz saç tirasi yapiliyor. Sorgun’a bagli Arapli Kasabasinda Imam Hatip Ortaokuluna giden Halk Egitim Merkezi Usta Ögreticisi Talip Ilbas, okul bahçesinde ögrencilerin saçlarini keserek fön çekti. Ögrencilerin istedikleri modele göre saçini kesen Ilbas, minik yüreklerin mutluluguna da ortak oldu. Etkinlikte ögrencilerin yaninda olan Sorgun Ilçe Milli Egitim Müdürü Musa Öcal da zaman zaman köy okullarini ziyaret ederek bu tür etkinliklerle çocuklari mutlu etmeye çalistiklarini söyledi.



Ögrenciler bayram tirasi olduklari için mutlu olduklarini ifade ederek Sorgun Halk Egitim Merkezi yetkililerine tesekkür etti.

Ögrencilerin saç tiraslarini ücretsiz bir sekilde yaptiklarini belirten Usta Ögretici Talip Ilbas da, “Çocuklarimizin bayram sevincine ortak oldugumuz için çok mutlu olduk. Bu etkinlikte emegi geçen Ilçe Milli Egitim ve Halk Egitim Müdürlüklerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Arapli Kasabasi Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Saffettin Alan ise, “Kasabamizda yapilan bu etkinlikten çok mutluyuz. Etkinlikte emegi geçen Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze ve Halk Egitim Merkezi Usta Ögreticisi Talip Ilbas’a tesekkür ediyoruz. Çocuklarimizi ücretsiz bir sekilde bayram tiraslarini yaptilar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA