Kemer Belediyesi'nde Memurlar Yemin Etti

Kemer Belediyesi’nde memur kadrosuna atanan personele yemin töreni düzenlendi. Kemer Belediyesi tarihinde ilk defa yapilan memuriyet yemin törenine, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu da katilarak memur olan personeli tebrik etti.

Kemer Belediyesi'nde Memurlar Yemin Etti
Kemer Belediyesi bünyesinde memuriyete geçen 22 personel için Kemer Belediyesi Sehit Ömer Halisdemir Meclis Toplanti Salonu’nda yemin merasimi yönetmeligi hükümleri çerçevesinde yemin töreni düzenlendi.

Törene, Kemer Belediye Baskan Yardimcilari Emin Gül, Baki Yalin ve Gülsüm Bal, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Recep Yilmaz, Mustafa Tiras ve birim müdürleri katildi.

26 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayimlanarak yürürlüge giren “Devlet Memurlari Kanunu ve Bazi Kanunlar ile 663 Sayili Kanun Hükmünde Kararnamede Degisiklik Yapilmasina Dair Kanun Teklifi” hükümleri çerçevesinde memuriyete geçen personel için düzenlenen yemin töreni, saygi durusunda bulunulmasinin ardindan Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrasi Sefi Furkan Üstündag’in okudugu yemin metnini tekrarlayan memurlar yemin etti.

Törende konusan Belediye Baskani Topaloglu, memuriyete geçen 22 belediye personelinin uzun zamandir belediyede çalistigini söyledi.



Memur olan belediye personelinin sorumlulugunun bir kat daha arttigina isaret eden Baskan Topaloglu, “Memur olan çalisma arkadaslarimi kutlarim. Devletinizi, bayraginizi ve topraginizi artik daha fazla düsünmek zorundasiniz. Zaten görevinizi en iyi sekilde yapiyorsunuz. Bundan sonra attiginiz her imzada hem vatandasi hem de çalistiginiz kurumu ve memleketi düsünerek atmalisiniz. Tüm çalisma arkadaslarima basarilar diliyorum. Hayirli ugurlu olsun” dedi.

Yemin belgelerini alan memurlar daha sonra Baskan Topaloglu ve beraberindekilerle hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA