Emekli Olan Itfaiyeciye AK Parti Rozetini Bakan Kasapoglu Takti

Izmir Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi Personeli Seferihisarli Abdurrahman Türkmen, emekli olduktan sonra gönül verdigi AK Parti’ye Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Kasapoglu tarafindan üye yapildi. Geçtigimiz yil ’Izmir’in 30 ilçesi arasinda en fazla üye yapan teskilat’ unvanini kazanan AK Parti Seferihisar Ilçe Baskani Ahmet Aydin da Türkmen’e siyasi hayatinda basarilar diledi.

Emekli Olan Itfaiyeciye AK Parti Rozetini Bakan Kasapoglu Takti
Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Kasapoglu, Izmir’in Seferihisar ilçesine çesitli ziyaretlerde bulundu. AK Parti Seferihisar Ilçe Baskanligi tarafindan hazirlanan programa katilan Bakan Kasapoglu, Izmir Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligindan emekli Seferihisarli Abdurrahman Türkmen’in de üyelik kaydini yapip parti rozeti takti.

Törende duygu ve düsüncelerini aktaran Türkmen, “Resmi kurumda çalismamdan dolayi siyasete giremedim. Cumhuriyetimizin 100. yilinda emeklilik nasip oldu. Cumhurbaskanimizin liderliginde Türkiye Yüzyili’nda, dünya liderligine oynayan bir Türkiye için AK Parti çatisi altinda canla basla çalisacagiz. Beni üye yapan ve rozetimi takdim eden Bakan Kasapoglu’na çok tesekkür ediyorum” dedi.

Bakan Kasapoglu ise Türkmen’e, “Yasin daha çok genç. Partimiz için sahada güzel çalismalar yapmani bekliyoruz” seklinde tavsiyelerde bulundu.

“Seferihisarlilar ile samimi bir birliktelik yakaladik”

2022 yilinda Izmir’deki 30 ilçe içerisinde en fazla yeni üye yapan ilçe teskilati olduklarini belirten AK Parti Seferihisar Ilçe Baskani Ahmet Aydin da, “Partimize katilan her üye bize güç veriyor, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in çizdigi Türkiye Yüzyili vizyonu yolunda azim ve kararlilikla yürümeye devam edecegiz” diye konustu.

Aydin, ilçe halki ile çok samimi bir birliktelik yakaladiklarini da ifade ederek, “Seferihisar için yaptigimiz her projede hemsehrilerimiz ile birlikte hareket ediyor, onlarla istisare ederek hayata geçiriyoruz. Vatandaslarimizin da partimize gösterdigi teveccüh, moralimizi ve inancimizi daha da çok artiriyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA