Doga Ile Iç Içe Oteller Bayram Tatilini Yüzde Yüz Dolu Geçirecek

Ramazan Bayrami tatilini dogayla iç içe geçirmek isteyen vatandaslar, Bolu’da otel rezervasyonlarini doldurdu. Tatil boyunca otellerde yüzde yüz doluluk yasanacak.

Doga Ile Iç Içe Oteller Bayram Tatilini Yüzde Yüz Dolu Geçirecek
Bolu’da Ramazan Bayrami arifesinde turizm bölgelerindeki oteller ve tatil merkezleri hazirliklarini tamamladi. "Tabiatin kalbi" olarak nitelendirilen sehirde dogayla iç içe saatler geçirmek isteyen tatilcilerin yogun ilgi gösterdigi Abant Gölü Milli Parki ve Gölcük Tabiat Parki güzergahlarindaki otel ve bungalov evlerde doluluk oranlari yüzde 100’lere ulasti. Milli ve tabiat parklari içerisinde ve yakininda bulunan bungalov evlere olan yogun ilgi kapasiteleri tamamen doldurmus durumda.

"Bayram satislarimiz tamamen doldu"

Gölcük Tabiat Parki’na yolu üzerinde oteli bulunan Bati Karadeniz Otelciler Dernegi Baskani Halit Ergül, "Bayram nedeniyle otellerimiz yüzde yüz doldu. Ramazan ayi durgun geçti. Su anda yari sömestrin içerisindeyiz. Yari sömestr ile beraber hareket basladi.

Su anda otellerimizde doluluk orani yüzde 60-70 arasinda ancak bayram satislarimiz tamamen doldu. Tüm bölgedeki otellerin bayram satislari doldu. Ankara ve Istanbul’a yakin olmasi dolayisiyla çok yogun ilgi var. Yaklasik 50 bin civarinda Bolu’ya misafir bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA