Bez Elbise Dolabina Düzenek Kurtararak Uyusturucu Yetistirmisler Açiklamasi 2 Gözalti

Istanbul Bagcilar’da evlerindeki bez elbise dolabina düzenek kurarak uyusturucu yetistiren 2 kisi, polis ekipleri tarafindan düzenlenen operasyonla yakalandi.

Bez Elbise Dolabina Düzenek Kurtararak Uyusturucu Yetistirmisler Açiklamasi 2 Gözalti
Bagcilar Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro ekipleri, uyusturucu veya uyarici madde imalati ve ticareti yaptiklari belirlenen M.B. ve Ç.Ö. adli 2 kisiyi takibe aldi. Bu kisilerin Mahmutbey Mahallesinde bez dolapta uyusturucu yetistirdikleri ev ve zula olarak kullandiklari adresleri tek tek tespit edildi. Belirlenen adreslere önceki gün art arda operasyon düzenlendi.

Baskinda M.B. ile Ç.Ö. gözaltina alindi.

Biri tutuklandi, digeri serbest kaldi

Girilen adreslerde yapilan aramalarda ise bez gardiropta kurulu isitma ve havalandirma düzenekleri ile birlikte saksilar içerisinde yetistirilen 5 kök skank, 75 gram marihuana, 1 ruhsatsiz tabanca ve bu silaha ait 6 mermi ile uyusturucu yapiminda kullanilan kimyasal ilaçlar ele geçirildi.

Bagcilar Asayis Büro Amirligine götürülen her iki süpheli, alinan ifadelerinin ardindan dün savciliga çikarildi. Savcilik, Ç.Ö. hakkinda “Uyusturucu Madde Ticareti” suçundan adli kontrol hükümleri uygularken, M.B. adli zanli ise ayni suç çerçevesinde sevk edildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA