Berberlerde Bayram Namazina Kadar Sürecek Mesai Basladi

Tüm yurtta oldugu gibi Adana’da da Ramazan Bayrami öncesinde berber ve kuaförlerde tiras kuyrugu olusurken, sabah 07.00’da baslayan mesai, bayram namazina kadar devam edecegi belirtildi.

Berberlerde Bayram Namazina Kadar Sürecek Mesai Basladi
Ramazan Bayrami öncesinde berberlerde yogunluk en üst düzeye ulasti. Adana’da da erkekler, berber ve kuaförlerde kuyruk olusturdu. Bayram öncesinde vatandaslar her ne kadar randevu alarak berberlere gitse de yine de kuyrukta beklemeleri dikkat çekti. Sabah 07.00’da dükkanini açan berberlerin, bayram namazina kadar mesai yapacaklari ögrenildi.

“Randevu sistemi tam olmuyor”

Her bayram öncesi yogunlugun arttigini belirten erkek kuaförü Ercan Ocakli, “Bu 2 gün içerisinde 4 saat ya uyuduk ya da uyumadik. Bugün de sabaha kadar devam edecegiz. 10 kisilik ekiple çalisiyoruz yine de yetistiremiyoruz. Randevu sistemi tam olmuyor. 3-4 saat bekleyen müsterilerimiz var. 5 saat bekleyen müsteri yeni oturabildi tiras koltuguna. Çok yogunuz” diye konustu.

Tiras olmaya gelen Kadir Yildiz, “5 saat sira bekledim daha yeni oturdum. Bayram öncesi herkes güzelligine önem veriyor o nedenle de son güne birakiyor insanlar tiraslarini” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA