Siirt Valisi Hacibektasoglu, KYK Yurtlarina Yerlestirilen Afetzede Ailelerle Iftar Yapti

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerin ardindan Siirt Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli Esmehan Sultan Kiz Ögrenci Yurdu’na yerlestirilen depremzede aileler ile bir araya geldi.

Siirt Valisi Hacibektasoglu, KYK Yurtlarina Yerlestirilen Afetzede Ailelerle Iftar Yapti
Vali ve esi Güney Hacibektasoglu, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük ve Jandarma Komutanin esi Günseli Büyük ile birlikte KYK yurduna yerlestirilen afetzede aileler ile birlikte iftar yapti.

Iftar öncesi depremzede vatandaslara geçmis olsun dileklerini ileten Vali Hacibektasoglu, afetzede ailelerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Çocuklarla yakindan ilgilendi.

Depremlerde hayatini kaybeden vatandaslara Allah’tan rahmet dileyen Vali Hacibektasoglu, “Sizleri Siirt’te misafir etmekten büyük büyük bir mutluluk duyuyoruz. Misafir bizim bas tacimizdir. Valiligimizin, Belediyemizin, tüm kurumlarimizin kapisi sizlere daima açiktir. Sizlerle ayni sofrada, ayni gönülde, ayni dualardayiz. Allah birligimizi, beraberligimizi ve kardesligimizi daim kilsin” dedi.

Hatay ilinde Koordinatör Vali olarak görev yaptigini söyleyen Vali Hacibektasoglu, “Cumhurbaskanimizin himayelerinde tüm Bakanlarimizla, kamu görevlilerimizle, sivil toplum kuruluslarimizla, devletimizle, milletimizle el ele Allah’in izniyle bu deprem felaketinin üstesinden gelecegiz. Yaralarimizi, acilarimizi hep birlikte saracagiz. Allah ülkemizi, aziz milletimizi her türlü afetlerden korusun” diye konustu.

Iftar programinda, Gençlik ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Yurt Hizmetleri Müdürü Firat Akkoyun’da hazir bulundu.
Kaynak: İHA