Vali Hacibektasoglu, Tillo'da Muhtarlarin Sorun Ve Taleplerini Dinledi

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, Siirt’in Tillo ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Hacibektasoglu, Tillo'da Muhtarlarin Sorun Ve Taleplerini Dinledi
Vali Hacibektasoglu, Siirt Valiligi ve Siirt Belediyesi ev sahipliginde Millet Bahçesi’nde Siirt merkez ve Tillo ilçesindeki köy ve mahalle muhtarlari ile bir araya geldi. Vali Hacibektasoglu, muhtarlarin tek tek ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti. Muhtarlarin sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Vali Hacibektasoglu, muhtarlarin taleplerini yetkililere not aldirdi. Muhtarlarin Ramazan Bayrami’ni kutlayan Vali Hacibektasoglu, muhtarlarla bir arada olmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Siirt’in, birlik ve beraberligin, kardesligin ve huzurun, hosgörü ile yogruldugu kadim bir sehir oldugunu hatirlatan Vali Hacibektasoglu, “Muhtarlarimizin sorunlarini ve taleplerini çözmek bizlerin asli görevidir. Muhtarlarimizin bizlere aktardigi talepler en kisa zamanda imkânlar dâhilinde degerlendirilecektir. Amacimiz yasadigimiz sehrin yasam ve refah seviyesini daha da yükseltmektir. Tüm çaba ve çalismalarimiz bunun içindir” dedi.

Programinda söz alan muhtarlar ise, bu güne kadar mahalle ve köylerine verilen hizmet ve desteklerinden dolayi Vali ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu’na tesekkür etti. Program, Vali Hacibektasoglu’nun muhtarlarin Ramazan bayramini tebrik etmesiyle sona erdi.

Düzenlenen programa, Vali Yardimcisi Fatih Kurt, Vali Yardimcisi ve Tillo Kaymakami Muhammed Sait Baytok, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük, Il Emniyet Müdürü Hakan Yildirimoglu, Il Genel Meclis Baskani Cangir Bayram, Belediye Baskan Yardimcilari, Merkez ve Tillo Il Genel Meclis üyeleri ile köy ve Mahalle muhtarlari katildi.

Program bitiminde Millet bahçesinde çocuklarla da bir araya gelen Vali Hacibektasoglu, çocuklarla sohbet etti, çesitli oyuncaklar hediye etti.
Kaynak: İHA