Vali Hacibektasoglu, Sirvan'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, Sirvan ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Hacibektasoglu, Sirvan'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi


Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, Sirvan Kaymakamligi tarafindan her yil geleneksel olarak muhtarlar için düzenledigi iftar programina katildi.

Vali Hacibektasoglu, iftar öncesi muhtarlarin masalarini tek tek gezerek kendileri ile bir süre sohbet etti. Iftar programinda il protokolü ve davetliler okunan ezanla oruçlarini açti. Iftar sonrasi mahalle ve köy muhtarlarina hitap eden Vali Hacibektasoglu, ramazan ayinda yardimlasma ve dayanismanin daha da güçlendigini belirterek, birlik ve beraberlik mesajlari verdi. Muhtarlarin ramazan ayini tebrik eden Vali Hacibektasoglu, köy muhtarlarina söz vererek, sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Kendisine iletilen sorunlari tek tek not aldiran Vali Hacibektasoglu, taleplerin çözümü için yetkililere talimat verdi.

Vali Hacibektasoglu, Siirt genelinde huzur, güven ve istikrar ortaminin daha da güçlendirilmesi, kirsalda yasayan vatandaslarin yasam standartlarini daha da yükseltmek için devletin her türlü imkâninin seferber edildigini sözlerine ekledi. Sohbet ortaminda devam eden program, Sirvan Ilçe Müftüsü Basri Bilgetay tarafindan yapilan duanin ardindan sona erdi.

Iftar programina, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Emrullah Büyük, Il Emniyet Müdürü Hakan Yildirimoglu, Sirvan Kaymakami Emrah Bütün, Sirvan Belediye Baskani Necat Cellek, Sirvan Il Genel Meclis üyeleri ile mahalle ve köy muhtarlari katildi.

Kaynak: İHA