Payallar Saglik Ocagi Için Imzalar Atildi

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel ve Hayirsever Yildirim ailesi temsilcisi Salih Yildirim Payallar’da yapilacak olan saglik ocagi ve 112 Acil Bekleme Noktasi için protokol imzaladilar.

Payallar Saglik Ocagi Için Imzalar Atildi
‘Önce egitim ve saglik’ slogani ile çalismalarini sürdüren Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Bati Alanya’nin büyük bir eksigi olan saglik ocagini vatandaslarin hizmetine sunmak için ilk adimi atti. Hayirsever Yildirim Ailesi ve Alanya Belediyesi’nin is birliginde yapilacak olan Hasan Yildirim Saglik Ocagi için protokol imzalandi.

Baskan Yücel’den 5. saglik ocagi

Daha önce hayirseverlerle yapilan is birlikleri ile Alanya’nin Cumhuriyet, Mahmutlar, Sugözü ve Tosmur Mahallelerine saglik ocagi yaptiran Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Payallar Mahallesi’ne de saglik ocagi kazandiriyor. Yaklasik 750 metrekarelik bir alana yapilacak yeni saglik ocagi, bölgenin en önemli saglik merkezi olacak. 8 doktorun görev alacagi saglik ocaginda ayrica 112 Acil Bekleme Noktasi da olacak. Projenin tamamlanmasinin ardindan bati bölgesinde yasayan vatandaslar hem saglik ocagindan faydalanacak hem de acil durumlarda ambulans beklemek zorunda kalmayacak. Projeleri hazirlanan saglik ocagi ve 112 Acil Bekleme Noktasinin kisa süre içerisinde yapimi tamamlanarak hizmete açilacak.

“Alanya’miza hayirli olsun”

Protokol imzalama töreninde konusan Baskan Yücel, “Biliyorsunuz ki her zaman egitim ve saglik dedik. Bugünde bati bölgemizdeki saglikla ilgili eksikleri gidermek adina, Yildirim ailesinden Hasan Yildirim Amcamizin bu bölgeye duyarliligindan dolayi bölgeye bir saglik ocagi ve 112 Acil Bekleme Noktasini insa etmek istediler. Biz buradan sahsimiz ve halkimiz adina Hasan Bey ve Yildirim Ailesi’ne çok çok tesekkür ediyoruz. Hayirli ugurlu olsun Alanya’miza” dedi.

Hayirsever Salih Yildirim’da yeni saglik ocaginin bölgeye hayirli olmasini dileyerek Baskan Yücel’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA