Baskan Sükrü Sözen Belediye Personeliyle Bayramlasti

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, belediyede çalisan personeliyle is yerlerini ziyaret ederek bayramlasma gelenegini bu bayram da sürdürdü. Sözen, Ramazan Bayrami öncesinde Manavgat Belediyesi Huzurevi’ndeki büyükleri de ziyaret ederek ellerini öptü.

Baskan Sükrü Sözen Belediye Personeliyle Bayramlasti
Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, bu Ramazan Bayrami öncesinde belediye personeliyle bayramlasmayi ihmal etmedi. Kendisi gibi Manavgat’ta daha önce belediye baskanligi yapan Babasi Ibrahim Sözen ve dedesi Sükrü Sözen’in gelenegini sürdüren Baskan Sözen, bayram öncesinde isyerlerini ziyaret etmek suretiyle belediyede çalisan personelleriyle bayramlasti. Baskan Sözen sabah erken saatlerde ilk olarak Manavgat Belediyesi Fen Isleri ve Park Bahçeler Santiyelerinde çalisanlarla bayramlasti.

Iyi dilek ve temenniler

Baskan Sözen’e ziyaretler sirasinda belediye baskan yardimcilari Mustafa Ceylan, Ismail Hakki Ödevoglu, Levent Ardiç, Semra Öztürk, Hakime Yilmaz ve Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen de eslik etti. Baskan Sözen daha sonra Bogaz Otel, Side Ek Hizmet binasi, Temizlik Isleri Santiyesi, Sarilar Kres ve Gündüz Bakimevi, Manavgat Belediye Baskanligi hizmet binasi, Atatürk Kültür Merkezi ve AKM’de Zabita Müdürlügü memurlari ile bir araya geldi. Bütün çalisanlar Baskan Sözen’i ayakta karsiladi. Tek tek personelin elini sikip Ramazan Bayramlarini tebrik eden Baskan Sükrü Sözen, herkesin aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ettigini söyledi.



Büyükler ve küçükleri unutmadi

Baskan Sözen, ülke olarak zorlu bir süreçten geçildigini dile getirerek bu bayramin birlik, beraberlik, kardeslik ve hosgörüye vesile olmasini diledigini söyledi.

Baskan Sözen huzurevi sakinleriyle de bahçede keyifli bir sohbet yapti. Huzurevi’nde yasayan büyüklerin ellerini öpen Baskan Sözen, dilek ve sikayetleri dinledi. Huzurevi sakinleri Baskan Sözen’in bayram ziyaretinden çok mutlu olduklarini dile getirerek, “Kendisi bizi hiçbir bayram unutmuyor. Bunun disinda da her firsatta ugrayarak halimizi hatirimizi soruyor. Ziyaretinden çok memnun olduk. Allah baskanimizdan razi olsun” dedi.

Sözen ardindan Sarilar Kres ve Gündüz Bakimevi’nde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’na hazirlanan miniklere bayram çikolatasi ve hediyeleri dagitti.

Kaynak: İHA