Meral Aksener Bolu'da Basbakanlik Için Oy Istedi

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Bolu’da otobüsten halka seslendi. Aksener, "Ben sizin helal oylarinizla basbakan olmak istiyorum" dedi.

Meral Aksener Bolu'da Basbakanlik Için Oy Istedi
IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Bolu’da vatandaslarla bir araya geldi. Bolu Kent Meydani’nda vatandaslara otobüsünden seslenen Meral Aksener, basbakanlik için ve Kemal Kiliçdaroglu’nun Cumhurbaskanligi’na seçilmesi için oy istedi.

Basbakan olmak istedigini belirten Meral Aksener, "Ben sizin helal oylarinizla basbakan olmak istiyorum. Pazarliklarla olmak istemiyorum. Siz eger beni basbakanliga layik görüyorsaniz oy vereceksiniz. Iyi Parti’ye oy vereceksiniz. Türkiye’nin yeniden nefes almasini istiyorsaniz da 13. Cumhurbaskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’na oy vereceksiniz ve bu ülke feraha çikacak" dedi.



"Bütün hakaretlere ragmen biz ayakta kaldik"

Meral Aksener, "Bana pek çok sey söylendi. Allah’ima sükür hirsiz diyemediler. Sayin Kiliçdaroglu’na da pek çok sey söylendi ama ona da hirsiz diyemediler. Dolayisiyla bütün iftiralara ragmen, bütün linçlere ragmen, bütün hakaretlere ragmen biz ayakta kaldik. Niye ayakta kaldik? Harama el uzatmadigimiz için. Niye ayakta kaldik? Size inandigimiz için, onun için harama inanan, helale inanan, kul hakkina inanan bir insan olarak ve insanlar olarak sizlerin helal oylarinizla seçilmek istiyorum. Sizlerin oylarinizla basbakan olmak istiyorum. Ayni dürüstlüge sahip gerçekten hiçbir harama el uzatmamis, dürüst, namuslu, sakin, sinirlenmeyen ikide bir atarlanmayan, giderlenmeyen Sayin Kiliçdaroglu’na da oy istiyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA