Kütahya'da 106 Ihtiyaç Sahibi Aileye Yardim Kolisi

Kütahya Necip Fazil Kisakürek Anadolu Lisesinde ’’NFK Tek Yürek, Paylastikça Bereketlenecek’’ adli proje çerçevesinde ögretmen, ögrenci ve velilerden toplanan nakdi yardimlarla hazirlanan Ramazan kolileri 106 aileye ulastirildi.

Kütahya'da 106 Ihtiyaç Sahibi Aileye Yardim Kolisi
Okul Müdürü Mehmet Ali Anatoprak, ’’NFK Tek Yürek, Paylastikça Bereketlenecek’’ adli proje ile ögrencilerin Ramazan iklimini en iyi sekilde hissetmelerini saglamak, yardimlasma bilincini gelistirmek, toplumsal dayanismaya katki saglamalarinin hedeflendigini söyledi.



Müdür Anatoprak, “ Ramazan ayinin ilk yarisinda ögretmen, veli, ögrenci ve çevremizden projemize yapilan nakdi yardimlar toplandi. Ihtiyaç listeleri belirlendi ve yardim kolileri için ince elenip sik dokunulan bir piyasa arastirmasi yapildi. Oldukça iyi bir çalisma ve yardim toplama süreci yürütüldü. Ramazan kolilerinin 106 ihtiyaç sahibi hanelerle bulusturmalari saglandi. Okulumuz ögrencilerinden baslanarak mahallemizde ve diger mahallelerdeki ihtiyaç sahipleri belirlendi. Muhtarliklarla irtibat kuruldu. Alinan koliler bir gün okulumuzda sergilendi. Ramazan kolileri ailelere ulastirildi. Tüm ögretmen, ögrenci ve velilerimizin katki sagladigi bu projede, proje yürütücüsü ögretmenlerimiz ve ögrencilerimiz dagitim çalismasini bizzat gerçeklestirdiler” dedi.

Kaynak: İHA