Bolu Belediyesi'nden Çölyak Hastalarina Destek

Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan, çölyak hastalari ile bir araya geldi. Çölyak hastalarina Bolu Belediyesi tarafindan özel olarak ürettirilen glütensiz makarnalardan hediye eden Baskan Özcan, "Sizlere alisveris karti da hediye edecegiz. Diger glütensiz ihtiyaçlarinizi da karsilayabilirsiniz" dedi.

Bolu Belediyesi'nden Çölyak Hastalarina Destek
Bolu Belediyesi, çölyak hastasi vatandaslara destek olmak amaciyla program düzenledi.

Programa Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan ve esi Meral Özcan, Bolu Belediye Baskan Yardimcisi Leyla Beykoz, daire müdürleri ve 64 çölyak hastasi katildi.

Çölyakin zor bir hastalik olduguna dikkat çeken Özcan, "Bu hastaliga göre beslenmeniz gerekiyor ve bunun da ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Bugün kendi unumuzdan ve glütensiz olarak ürettirdigimiz özel makarnalardan sizlere dagitmak istedik. Bunun yaninda alisveris karti da hediye edecegiz sizlere ki diger glütensiz ihtiyaçlarinizi da karsilayabilirsiniz. Bu bir farkindalik projesi ve amacimiz burada çölyak hastaligi, çölyak hastalarina karsi toplumdaki hassasiyeti arttirabilmek. Bu programi bu amaçla düzenledik. Davetimize katildiginiz için sizlere tesekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de Bolu ilimizdeki çölyak hastalarimiza daha çok destek vermeye devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA