Istanbul'daki Fuarda Kusadasi'na Yogun Ilgi

Kusadasi, dünyanin en büyük bes turizm fuari arasinda gösterilen Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari’ndaki (EMITT) yerini aldi. Istanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarin ilk gününde, Kusadasi standi ziyaretçi akinina ugradi.

Istanbul'daki Fuarda  Kusadasi'na Yogun Ilgi


Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari (EMITT) bu yil Istanbul’da 26’nci kez kapilarini açti. Dünyanin en önemli 5 turizm fuarindan biri olarak kabul edilen EMITT’te, Kusadasi Belediyesi’nin öncülügünde turizmcilerle is birligi içerisinde açilan Kusadasi standi yogun ilgi gördü. Fuarda, çesitli görsel materyallerle ziyaretçilere 3 gün boyunca kentin sahip oldugu dogal ve tarihi güzellikler ile konaklama tanitimi yapilacak. Geçen yil 110 ülkeden 33 binden fazla ziyaretçiyi agirlayan EMITT’e bu yil da rekor katilimin olmasi bekleniyor.

‘Çalismalarimizin karsiligini almaya basladik’

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari, fuarin ilk gününde Kusadasi standina gelen ziyaretçilerle tek tek ilgilendi. Kusadasi’nin sahip oldugu potansiyel ile Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden birisi oldugunu belirten Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari, “Kusadasi Belediyesi olarak öncülük ettigimiz tanitim çalismalarimizi dünyanin en önemli bes turizm fuarindan biri olarak kabul edilen EMITT ile sürdürüyoruz. Yil boyunca yaptigimiz çalismalarin karsiligini simdiden almaya basladik. Cumhuriyetimizin kurulusunun 100. yil dönümü, turizm açisindan Kusadasi için çok bereketli bir yil olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA