Basaksehir'de Ulasim Aksina Yeni Bir Can Damari Ekleniyor
Basaksehir Belediyesi, sehir içi ulasiminda can damari görevini üstlenecek yeni bir yol daha insa ediyor. Altinsehir Mahallesi’ndeki Muhsin Yazicioglu Caddesi ile Olimpiyat yan yol arasinda baglanti saglayacaklarini belirten Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, asfalt çalismasinin ardindan güzergahin ve viyadügün bulundugu yolun hizmete açilacagini söyledi.

Bölgede olusabilecek trafik yogunlugunun da önüne geçilecegini ifade eden Baskan Kartoglu, “Asfalt çalismasin ardindan güzergahin ve viyadügün bulundugu yolu hizmete açacagiz. Alternatif yol ile komsularimiza zaman tasarrufu da saglayacagiz” dedi.
“20 metre uzunlugunda, 14 metre genisliginde”
Güzergahtaki viyadük hakkinda bilgi veren Baskan Kartoglu, “Viyadük, Hasan Deresi üzerinde 20 metre uzunlugunda ve 14 metre genisliginde olacak. Bisiklet yolu olacak sekilde planlanan viyadügü tek açiklikli olarak insa ettik. Viyadük ayni zamanda Altinsehir Millet Bahçesi üzerinden de geçecek. Komsularimizin ulasimda sorun yasamamasi için altgeçit menfez çalismasi da yaptik” seklinde konustu.
