Baskan Yardimcisi Mahmut Findik Depremzede Ögrenciler Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Bozüyük Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Findik, afetzedeler için düzenlenen yemege katilarak, depremzede ögrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Baskan Yardimcisi Mahmut Findik Depremzede Ögrenciler Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi
28 depremzede ögrenciyi 2022-2023 egitim ögretim döneminin ikinci yariyilinda misafir eden özel bir okul tarafindan düzenlenen yemek programina Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk, Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Findik, Ilçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir, Okul Müdürü Ömer Bogaz, okul ögretmenleri, depremzede ögrenciler ve aileleri katildi.

Okul Müdürü Ömer Bogaz, 28 ögrenci misafir ettiklerini belirterek, “Hepinizi agirlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

Kaymakam Adem Öztürk de depremzede ögrencilere ve ailelerine "Hos geldiniz" diyerek, geçmis olsun dileklerini iletti. Kaymakam Öztürk, deprem bölgesinden Bozüyük’e 300 aile geldigini, bu ailelere gerekli her türlü destegin yapildigini belirterek “Çocuklariniz bize emanet” dedi ve okul yönetimine tesekkür etti.

Programda Bozüyük Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Findik da depremzede ögrenciler ve aileleriyle sohbet ederek, geçmis olsun dileklerini iletti. Belediye olarak bölgeden gelen vatandaslara yardimci olundugunu aktaran Baskan Yardimcisi Findik, depremzedelerin ihtiyaçlarini karsilayabilecegi "Sosyal Market" uygulamasi ile "Cansuyu" projesi çerçevesinde verilen sosyal destek kartlari ile yapilan nakdi yardimlar hakkinda bilgi verdi. Findik, ayrica depremzede ögrencileri ve ailelerini Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Ligi’nde mücadele eden Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Kadin Voleybol Takimi’nin maçina davet etti.
Kaynak: İHA