Kusadasi'nda Depremzede Çocuklar Için Sinema Etkinligi Düzenlendi

Kusadasi Belediyesi, Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan geçici olarak Kusadasi’nda konaklatilan depremzede ailelerin çocuklari için bir sinema etkinligi düzenledi. Depremden etkilenen çocuklarin normal hayata adapte olmalarini kolaylastirmak için düzenlenen etkinlikte animasyon film izleyen çocuklara yüz boyamasi da yapildi.

Kusadasi'nda Depremzede Çocuklar Için Sinema Etkinligi Düzenlendi


Kusadasi Belediyesi tarafindan Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerin ardindan afet bölgesindeki okullardan Kusadasi’ndaki okullara nakil olan depremzede çocuklara sinema etkinligi düzenlendi.

Çocuklarin yasadiklari travmadan uzaklasarak normal hayata yeniden adapte olmalari için düzenlenen etkinlikte ‘Madagaskar Penguenleri’ ve ‘Bolt’ isimli animasyon filmleri oynatildi. Gerçeklesen etkinlikte çocuklar için Kusadasi Belediyesi’nin ikram aracindan çesitli ikramlar da yapildi. Depremden etkilenen çocuklarin yani sira ailelerin de katilim sagladigi etkinlikte afet bölgesinden gelen depremzede çocuklar ile Kusadali çocuklar birlikte keyifli vakit geçirdiler.
Kaynak: İHA