Kent Konseyinden Depremzedelere Ziyaret

Erzurum Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskani Nesrin Serbetçioglu ve yürütme kurulu üyeleri asrin felaketi olarak nitelenen Kahramanmaras merkezli depremlerde yaralanan depremzedeleri Erzurum Sehir Hastanesinde ziyaret etti.

Kent Konseyinden Depremzedelere Ziyaret
Serbetçioglu, yaralilara geçmis olsun dileginde bulunarak , durumlariyla ilgili bilgi aldi.

Servislerde yatan depremzedelerle görüsen Serbetçioglu ve beraberindekiler yarali depremzedelere "geçmis olsun" dileginde bulundu.

Serbetçioglu,depremzede vatandaslarin talepleri dogrultusunda çalismalar yaptiklarini belirterek, " Yarali vatandaslarimizin su anda durumlari iyi, bu günleri devletimiz ve milletimizle hep birlikte atlatacagiz. Yasanan deprem nedeniyle yasamlarini yitiren vatandaslarimiza Allah’tan rahmet yakinlarina bassagligi dilerim. Yarali vatandaslarimiza da acil sifalar diliyorum. Organizasyonumuzda emegi geçenlere tesekkür ederim" dedi.

Serbetçioglu ve beraberindekiler ziyaret sonunda depremzedelere ihtiyaç malzemeleri verdiler.

Kent Konseyi Baskani Hüseyin Tanfer ise depremzedelere destek çalismalarinin devam ettigini belirterek, kente gelen depremzede vatandaslarin ihtiyaçlarinin belirlenmesi ve talepleri konusundaki faaliyetlere agirlik verdiklerini söyledi.



Tanfer, depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralilara geçmis olsun dileklerini iletti.
Kaynak: İHA