Bilecik'te Kahramanmaras Depremi Masaya Yatirildi

Insaat Mühendisler Odasi Bilecik Temsilciligi ve Mimarlar Odasi Bilecik Temsilciligi bünyesinde degerlendirme toplantisi düzenlendi.

Bilecik'te Kahramanmaras Depremi Masaya Yatirildi
Insaat Mühendisler Odasi Bilecik Temsilciligi ve Mimarlar Odasi Bilecik Temsilciligi bünyesinde düzenlenen degerlendirme toplantisinda, Bilecik, Sögüt, Osmaneli Belediyesileri adin temsilcileri ,Insaat Mühendisleri Odasi Bilecik Temsilciligi, Mimarlar Odasi Bilecik Temsilciligi, Jeoloji Mühendisleri Odasi Bilecik Temsilciligi ve yapi denetim kuruluslari bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerin de düzenlenen toplantida 6 Subat Kahramanmaras depremi masaya yatirildi. Insaat Mühendisleri Odasi Bilecik Temsilcisi Mustafa Ergin Gündüz ve Mimarlar Odasi Bilecik Temsilcisi Didem Mean’in açilis konusmalarinin ardindan hasar tespit çalismalarina katilan insaat mühendisleri ve mimar arkadaslar edindigi deneyim ve tecrübeleri aktardilar. Yapilan uygulama hatalari, zeminden kaynakli gerçeklesen yapi hasarlari, kaçak yapilarin ciddi hasarlara sebep olduguna deginildi. Bilecik il ve ilçelerinde yeni yapilarda alinacak tedbirler ve denetimler hakkinda fikir alisverinde bulunuldu. Son olarak Bilecik ilinin depremselligi hakkinda konular görüsülerek toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA