AK Parti'den Akşener'in açıklamalarına sert tepki: Provokatif bir yaklaşımdır

AK Partili Çelik: "İyi Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz. İyi Parti’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz. Sayın Akşener’in bu saldırıdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır. dedi."

AK Parti'den Akşener'in açıklamalarına sert tepki: Provokatif bir yaklaşımdır
AK Parti'den Akşener'in açıklamalarına sert tepki: Provokatif bir yaklaşımdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırı sonra bina önünde açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında kullandığı sözlere tepki gösterdi.

MİLLETİMİZİN DUASIYLA İNŞA EDİLDİ

Cumhurbaşkanımız tüm hayatı boyunca mücadelesini demokratik seçimler yoluyla verdi. Cumhurbaşkanımızın siyasi çizgisi provokasyonlara karşı demokratik siyasi mücadele temelinde, milletimizin desteği ve duasıyla inşa edilmiştir.

SİYASİ YAKLAŞIMLARA DA KARŞIYIZ

14 Mayıs'ta ülkemizi için demokratik bir yarışla seçim gerçekleştireceğiz. Bu ortamı lekelemek isteyen provokasyonlara karşı olduğumuz gibi, sorumsuz açıklamalarla bunlara destek veren siyasi yaklaşımlara da karşıyız.

HİÇBİR SALDIRI AMACINA ULAŞAMAZ

İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz. İyi Parti'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz.