Kocasinan'da Bir Günde 23 Çift, Mutlu Yuvalarin Temelini Atti

Kocasinan’da evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasini isteyen ve depremden sonra Kahramanmaras’tan Kayseri’ye yerlesen genç çiftlerinde aralarinda oldugu 23 çift, 03.03. 2023 tarihinde hayatlarini birlestirdi. Kocasinan Belediyesi hizmet binasi içerisindeki nikah salonunda, her 15 dakikada bir gerçeklesen nikah törenleri, evlenen çiftlere unutulmaz anlar yasatti.

Kocasinan'da Bir Günde 23 Çift, Mutlu Yuvalarin Temelini Atti
Kocasinan Belediyesi, bir yandan afet bölgelerinde ve Kayseri’ye gelen depremzedelere destegini sürdürürken bir yandan da rutin belediyecilik faaliyetlerine devam ediyor. 03.03.2023 tarihinde 23 çiftin nikahina ev sahipligi yapan Kocasinan Belediyesi, modern nikah salonuyla genç çiftlere hayatlarinin en mutlu anlarinda nezih bir ortam sundu. Modern nikah salonunda evlenen çiftler, unutulmaz anlarini ölümsüzlestirmek için aileleriyle birlikte fotograf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasini istediklerinden dolayi bu tarihi beklediklerini belirten genç çiftler ise, “Unutulmasi zor bir tarih olan bu özel günde nikahimizin olmasi bizlere güzel bir ani oldu. Bu mutlu günümüzde böyle imkanlar saglayan Kocasinan Belediye Baskani’miz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesine tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA