Depremzedeli Ögrencilere 'Sehrimize Hos Geldiniz' Pastasi

Karaman’da anaokulu ögrencileri, depremzede ögrencilere üzerinde ‘sehrimize hos geldiniz’ yazili yas pasta ile sürpriz yapti.

Depremzedeli Ögrencilere 'Sehrimize Hos Geldiniz' Pastasi
Karaman Gevher Hatun Anaokulu ögrencileri, anneleri ile birlikte evlerinde yaptiklari yas pastalari ilk ve ortaokul olmak üzere 500’e yakin depremzede ögrencinin egitim gördügü Sehit Durmus Ali Uzun Imam Hatip Ortaokuluna götürdü. Burada pastalar bahçeye konan masalarda birlestirilerek üzerine ‘sehrimize hos geldiniz’ yazisi yazildi. Daha sonra hazirlanan pasta anaokulu ögretmenleri tarafindan teneffüse çikan depremzede ögrencilere ikram edildi. Ögrenciler aldiklari pastayi afiyetle yedi.

"Onlar bizlerin misafirleri ve çok kiymetlilerimiz"

Pasta dagitimi öncesinde gazetecilere açiklamada bulunan Gevher Hatun Anaokulu Müdürü Merve Uzun, "Biz Karaman Gevher Hatun Anaokulu ögrenciler ve velileri olarak güzel bir proje ile deprem bölgesinden gelen ögrencilerimize bir sürpriz yapmak istedik. Okulumuzda okuyan tüm ögrencilerimiz aksamdan evlerinde kendi elleriyle pastalar hazirladilar. Biz pastalari burada birlestirerek devasa bir pastaya dönüstürdük. Pastanin üzerine de ‘sehrimize hos geldiniz’ yazdik. Çünkü onlar bizlerin misafirleri ve çok kiymetlilerimiz. Onlarin yüzlerinde bugün bir gülücük olustura bilme adina okulumuz böyle bir hazirlik yapti" dedi.

Düzenlenen etkinlige Karaman Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Çaliskan da katildi.

Kaynak: İHA