Osmaniye'de Yol Genisletme Ve Kavsak Yapimina Basladi

Osmaniye Belediyesi, 6 Subat’ta yasanan yikici depremin ardindan yaralari sarmak için her an vatandaslarinin yaninda olurken diger yandan sehre yatirimlarina devam ediyor.

Osmaniye'de Yol Genisletme Ve Kavsak Yapimina Basladi
Sehir içi trafik akisini rahatlatmak için birinci etabini tamamlayan Osmaniye Belediyesi, Güney Çevre Yolu sehir merkezi istikametine dogru Atatürk Caddesi genisletme çalismalarinin ikinci etabini da tamamladi. Belediye tarafindan yapilan kamulastirma islemlerinin tamamlanmasiyla birlikte yapilan yikim islemlerinin ardindan bölgenin alt yapisi yapilarak aktif hale getirildi.

Bulvar genisligine kavusan Atatürk caddesinde asfalt serim islemlerine baslandi.

Bu kavsak bölgeyi çok rahatlatacak diyen Osmaniye Belediye Baskani Kadir Kara; “Sehrimizin ana arter yollarindan bir tanesi olan Atatürk Caddesi’nde yol genisletme çalismalarina basladik. Birinci etabi geçtigimiz süreçte tamamlayarak bölünmüs yol olarak hizmete sunmustuk. An itibariyle de kamulastirmasini tamamladigimiz ikinci etabinda çalismalarini sürdürüyoruz. Asfalt serim islemlerinin bitmesiyle birlikte Atatürk Caddesi, Mehmet Zahid Kotku Caddesi ve Mimar Sinan Mahallesi 8518 sokagin kesistigi noktada kavsak yapim çalismalarimiza basliyoruz. Kisa sürede burayi tamamlayarak hizmete açtigimizda sehir içi trafigini rahatlatacak, o bölgede yasayan hemserilerimiz ve esnaflarimizin yasam standartlari artacak.” Ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA