Kocasinan Belediyesi, Iftar Yemegini Evlere Ulastirdi

Kocasinan Belediyesi, hava kosullarindan dolayi Bugdayli Mahallesi’nde düzenledigi mahalle iftarina gelemeyenlerin iftar yemegini evlere ulastirdi. Depremin ardindan Bugdayli Mahallesi’ne gelen depremzedeler ve mahalle sakinleriyle iftarini açan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan bereketinin paylasilarak çogaldigini söyledi.

Kocasinan Belediyesi, Iftar Yemegini Evlere Ulastirdi
Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay ile birlikte Bugdayli Mahallesi’nde depremzedeler ve bölge sakinleriyle iftar programinda bir araya geldi. Onlarla sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, Ramazan ayinin Kocasinan’da en güzel sekilde yasandigini belirtti.

Ramazan Ayi’nin; ibadetin, toplumsal dayanismanin, paylasmanin, kardesligin, birlik ve beraberligin en yogun yasandigi ay olduguna dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Hava sartlari elverdigince mahalle iftarlarini yapmaya devam edecegiz. Özellikle her aksam iftardan sonrada farkli mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz hem kaynasmaya vesile oluyor hem de burada vatandaslarimizin ve mahallelerimizin sorunlariyla ilgili konularda istisare etmis oluyoruz. Dogrusu vatandaslarimizin teveccühü de bizlere ne kadar dogru ve kutlu bir yolda yürüdügümüzün ispati niteligindedir. Birlikte huzurla geçirecegimiz nice ramazanlar dilerim’’ ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, sonrasinda ise Argincik Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, onlarin sorunlarini ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA