Depremde Vatandaslara Kapilarini Açan Is Yeri Sahiplerine Plaket

Kahramanmaras merkezli depremler sonucu Kilis’te dügün salonlarini ve kafeleri vatandasa tahsis eden isletmecilere plaket takdim edildi.

Depremde Vatandaslara Kapilarini Açan Is Yeri Sahiplerine Plaket
Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan, Kahramanmaras merkezli deprem felaketi sonrasi dügün salonlarini ve kafelerini vatandaslarin hizmetine açan is yeri sahiplerine plaketlerini takdim etti.

Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan, "Ilk andan itibaren organize olduk. Memleketimiz Kilis’te ve bölgemizde yasanan büyük depremin ilk anlarindan itibaren üstün bir gayretle organize olup, büyük çabalarla vatandaslarimizin yaninda olan dügün salonlari, kafe sahipleri ve esnaf kardeslerimize plaketlerini takdim ettik. Bu süreçte dükkanlarini, dügün salonlarini, kafelerini ve her sektörden is yerlerini vatandaslarimizin hizmetine sunan tüm esnaf kardeslerimize, 7’den 70’e seferber olup ülkemizin her noktasindan ilimize ve bölgemize yardim gönderen vatandaslarimiza ve ilimizden bölgeye yardim göndermek için canla basla çalisan koca yürekli hemserilerime çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA