Ardahan'da Sehit Aileleri Ve Gazilere Iftar

Ardahan Valiligince, sehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programi düzenlendi.

Ardahan'da Sehit Aileleri Ve Gazilere Iftar


Programda, sehit yakinlari ve gazilerle birlikte iftar açan Vali Hüseyin Öner, misafirleriyle sohbet edip, ramazan ayini tebrik etti. Samimi bir ortamda geçen iftar programinda konusan Vali Öner, "Ramazan vesilesiyle sizinle bir araya gelmenin mutlulugunu yasiyoruz. Bizleri bir araya getiren, birligimizi ve beraberligimizi pekistiren manevi atmosferdir ramazan. Vatanimizin birligi ve bütünlügü için canlarini ortaya koyan sehitlerin yakinlari ve gazilerimizle birlikte olmanin bir kez daha mutlulugunu yasiyoruz. Bugün ilimizin yöneticileri olarak sehit ailelerimiz ve gazilerimizle ramazan ayinda iftarimizi paylasmak istedik. Sehit aileleri, bizlere sehitlerimizin emanetidir. Onlarin her türlü sikintilari bizlerin sikintisi, her türlü sevinçleri bizlerin sevinçleridir. Ben, iftar programimiza katildiginiz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum" dedi.



Vali Öner, bu yil ramazani Kahramanmaras merkezli depremlerden dolayi hüzünlü karsiladiklarini belirterek, “Depremde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakinlarina sabirlar, yaralilara acil sifalar diliyorum. Ancak bu büyük depremin ardindan çok güzel bir dayanisma örnegini sergiledik. Bu tür olaylarda dayanisma göstermek, bizim insanimizin en büyük hasletlerinden biridir. Depremde yardimlasmayi, dayanismayi en üst düzeyde sergiledik. Bu özelliklerimizi yasattigimiz müddetçe zor zamanlarin hep üstesinden geliriz insallah." diye konustu.



Programa Vali Öner’in yani sira, Garnizon Komutani Tuggeneral Berat Acar, Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Karabulut, Agir Ceza Mahkemesi Baskani Naciye Görmez, Vali Yardimcilari Sahin Demir, Mehmet Fatih Kiliç ve Mehmet Burak Eski, Il Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Il Jandarma Komutani Ramazan Yigit, Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ertaç Baki, Özel Kalem Müdürü Ibrahim Güllüdag, sehit yakinlari, gaziler ve gazi yakinlari katildi.

Kaynak: İHA