Sultan Abdülhamit Han Egitim Ve Arastirma Hastanesinde Çikan Yanginda Bir Hasta Hayatini Kaybetti

Üsküdar’da bulunan Sultan Abdülhamit Han Egitim ve Arastirma Hastanesi Cerrahi Blogunda gece saatlerinde çikan yangina iliskin Istanbul Valiligi tarafindan açiklama yapildi. Açiklamada, “Yogun Bakim Servisi’nde bulunan kritik durumdaki 15 hastamiz olmak üzere, diger servislerde tedavi gören toplam 109 hastamiz tedbir amaciyla civardaki hastanelere nakledilmistir. Bu esnada agir durumda olan bir yogun bakim hastamiz maalesef vefat etmistir” ifadeleri yer aldi.



Istanbul Sultan Abdülhamit Han Egitim ve Arastirma Hastanesinde gece saat 02.50 siralarinda çikan yangina iliskin Istanbul Valiligi tarafindan yapilan açiklamada, “Bu gece saat 02.50 siralarinda Istanbul Sultan Abdülhamit Han Egitim ve Arastirma Hastanesi Cerrahi Blogunda bilinmeyen bir nedenle ani bir yangin çikmistir. Ameliyathanelerin bulundugu altinci katta baslayan yangina, itfaiye ekipleri tarafindan hemen müdahale edilmistir.

Ilk etapta Yogun Bakim Servisi’nde bulunan kritik durumdaki 15 hastamiz olmak üzere, diger servislerde tedavi gören toplam 109 hastamiz tedbir amaciyla civardaki hastanelere nakledilmistir. Bu esnada agir durumda olan bir yogun bakim hastamiz maalesef vefat etmistir.

Itfaiye ekiplerince söndürülen yangina müdahale sirasinda dumandan etkilenen 4’ü saglik, 6’si itfaiye görevlisi olmak üzere 10 personel tedavi ve gözetim altina alinmistir. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat baslatilmistir. Vefat eden vatandasimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA