Binlerce Pazarciyi Ilgilendiren Imzalar Atildi

Nilüfer Belediyesi, Bursa Seyyar Pazarcilar Odasi ve Bursa Yaymacilar Odasi arasinda, 2023 yili pazar yerlerinin kullanim protokolü imzalandi.

Binlerce Pazarciyi Ilgilendiren Imzalar Atildi
Nilüfer’de imzalar pazar yerlerinin hizmet kalitesinin artarak devam etmesi için atildi.

Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, ilçedeki pazar yerlerinin kullanimi ile ilgili olarak Bursa Seyyar Pazarcilar Odasi Baskani Ahmet Refik Aksu ve Bursa Yaymacilar ve Benzerleri Odasi Baskani Fahrettin Tüccaroglu ile protokole imza koydu. Nilüfer Belediyesi Baskan Yardimcisi Adem Vural, Bursa Seyyar Pazarcilar Odasi Baskan Yardimcisi Ergin Birdal ve Nilüfer Belediyesi Zabita Müdürü Mehmet Ege de imza töreninde hazir bulundu.

Nilüfer Belediyesi Halkevi Baskanlik makaminda imzalanan protokol, ilçe sinirlari içinde haftanin belirli günlerinde kurulan 35 sebze ve meyve pazari ile 6 giyim pazarini kapsiyor. 2023 yili boyunca geçerli olacak protokolle tüketici memnuniyeti ile birlikte ürün ve pazar donatilarinin kalitesinin artirilmasi hedefleniyor. Protokol çerçevesinde ayrica tüketici ve pazarci esnafini; çevreyle uyumlu, estetik ve çagdas yasam sartlarin saglandigi semt pazarlarinda bulusturmak hedefleniyor.
Kaynak: İHA