Akdagmadeni'nde Seçim Güvenligi Toplantisi Yapildi

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde seçimlerin huzur ve güven ortami içerisinde gerçeklestirilmesi amaciyla seçim güvenligi toplantisi yapildi.

Akdagmadeni'nde Seçim Güvenligi Toplantisi Yapildi
Akdagmadeni Ögretmenevi Toplanti Salonunda Ilçe Kaymakami Fatih Topuz baskanliginda düzenlenen toplantiya Belediye Baskani Nezih Yalçin, Ilçe Seçim Kurulu Baskani Hakim Hasan Basri Akyazi, belde belediye baskanlari, kurum amirleri ve siyasi partilerin temsilcileri katildi.

Toplantida Akdagmadeni Ilçesinde seçim güvenligi ile ilgili alinacak önlemler konusuldu. Toplantinin ardindan açiklamalarda bulunan Ilçe Kaymakami Fatih Topuz, “Toplantimizda seçimlerde alinacak tedbirlerin yani sira halkimizin huzur ve güven içerisinde oy kullanmalarini saglamak amaciyla yapilacak olan çalismalar görüsülerek son degerlendirmeler yapildi. Ayrica seçimlerin huzurlu bir ortamda geçmesi için bizler kadar özellikle siyasi partilerimize de çok büyük görev düstügünü yetkililere ilettik. Yapilacak olan seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayirlara vesile olmasini temenni ediyor, bu seçimlerin karsilikli sevgi ve hosgörü çerçevesinde yapilmasi temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA