Kimseye Aldirmadan Birbirlerini Acimasizsa Biçakladilar

Denizli’de cadde ortasinda tartisan iki grup, gelip geçen araçlara aldiris etmeden birbirlerini acimasizca biçakladi. Sirtindan ve bacagindan biçaklanan gencin kanlar içinde yere yigildigi kavgada, 1 kisi daha yaralayan süpheli kiskivrak yakalandi.

Kimseye Aldirmadan Birbirlerini Acimasizsa Biçakladilar


Olay, Pamukkale ilçesine bagli Hacikaplanlar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Atatürk Caddesi üzerine karsilasan ve arasinda baba ile ogulun da bulundugu 4 kisilik grup arasinda henüz bilinmeyen nedenden dolayi tartisma çikti. Çikan tartismanin ardindan biçaklarin çekildigi kavga caddeye siçradi. Burada akan trafige aldiris etmeden kavgaya devam eden grupta ogul sirtindan ve bacagindan, baba ve 1 kisi ise hafif sekilde vücudunun farkli yerlerinden biçaklandi. Olayda yara almayan süpheli Nail Ö. ve diger yarali kaçarken, iki yerinden biçaklanan ogul kanlar içinde yere yigildi, babasi ise yarali olarak onun basinda bekledi.

Ihbar üzerine bölgeye giden saglik ekipleri, olay yerinde bulunan baba oglu vatandaslarin korku dolu gözleri önünde Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Ekipler kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi çalismalarinin ardindan, kaçan yaralinin biri özel hastanede tedavi görürken, Nail Ö. ise saklandigi yerde yakalandi. Süpheliler ifadeleri alinmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan grubun biçakla birbirlerine saldirma ani kameraya yansidi. Görüntülerde iki grubun gelen geçen araçlara aldirmadan birbirlerini defalarca biçakladigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA