Deve Ahirinda 2 Kilo Uyusturucu Daha Ele Geçirildi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 3 gün önce Jandarmanin gerçeklestirdigi operasyonda 10 kilo 200 Gram Metamfetamin ele geçirilen deve ahirinda narkotik detektör köpegi ‘Bayir’in da destek vermesi ile yapilan aramada 2.5 kilo metamfetamin ele geçirildi.

Deve Ahirinda 2 Kilo Uyusturucu Daha Ele Geçirildi
Edinilen bilgiye göre; 3 gün önce Antalya Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü, Manavgat ve Alanya Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerince gerçeklestirilen operasyonlarda 10 kilo 200 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmis, olayla ilgili yakalanan 2 süpheliden K.P. tutuklanirken yabanci uyruklu I.M. isimli sahis adli kontrol sartiyla serbest birakilmisti.

I.M.’yi takibe alan Antalya Il ve Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, daha önce uyusturucu maddelerin ele geçirildigi Çayyazi Mahallesinde bulunan deve ahirinda arama yapti. Manavgat Cumhuriyet Bassavciligi talimatlari dogrultusunda Narkotik Dedektör Köpegi Bayir’in da katilimiyla gerçeklestirilen aramada 2 Kilo 124 Gram Metamfetamin ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan I.M., K.P. ve P.H.K. isimli süpheliler, jandarmadaki islemlerinin ardindan çikarildiklari mahkeme tarafindan Uyusturucu ve Uyarici Madde Imal ve Ticareti yapmak suçlarindan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Kaynak: İHA