42 Yillik Hayat Arkadasina Tüm Mal Varligini Hediye Etti

Adana’da 67 yasindaki Zarif Inceler, 42’nci evlilik yil dönümünde ’süpürge alalim’ diyerek götürdügü esinin üzerine 16 dönüm tarla, bahçe ve evin tapusunu yaparak, mal varligini hediye etti. Zarif düsünen koca, tapu hediyesi sonrasi esinin istedigi süpürgeyi de aldi.

42 Yillik Hayat Arkadasina Tüm Mal Varligini Hediye Etti
Kozan ilçesine bagli Yüksekören Mahallesi’nde yasayan 42 yillik evli, 1 çocuk babasi 67 yasindaki Zarif Inceler, esine tesekkür etmek için farkli bir yöntem seçti. Yillardir ailesiyle mutlu ve huzurlu yasadiklarini, tüm sorunlarin üstesinden esinin destegi ile geldigini aktaran Zarif Inceler, evlilik yil dönümüne süpürge isteyen hanimina yillardir birikim yaptiklari 16 dönüm tarla, bahçe ve evin tapusunu verdi. Hediye karsisinda sasiran Fatma Inceler, yillarca kocasiyla tüm zorluklarin üzerinden geldigini aktardi. Esinin istegini de geri çevirmeyen Inceler ona bir de süpürge aldi.

42 yillik evliliklerinde evlerinin huzur dolu oldugunu aktaran Zarif Inceler, “Benden süpürge istiyordu. Ben de düsündüm tüm mal varligimi araba hariç vermek istedim. Süpürge alalim diyerek Kozan’a götürdüm. Tapuya gittik ve bir gün önce düzenleme yaptirmistim. 42’nci evlilik yil dönümümüzde hediye etmek istedim. Aci tatli güzel günlerimiz geçti. Allah razi olun kendisinden. Sevgisi saygisi beni bu farkli hediyeyi kendisine vermeme vesile oldu. Bakkalimiz var kendisinin zaten ve kisa süre sonra da emekli olacak. Gençler güzel planlar yapsin dogru seçimler yapsin. Ayriliklar, mahkemeler, kavgalar, üzülüyoruz. Birbirine saygili, sevgili olsunlar benim canim gibi ailelerine yuvalarina saygili sevgili olsunlar” dedi.



"Burasi huzur evi"

42 yillik evliliklerinde sikintili günlerde esinin hep kendisine destek oldugunu aktaran Zarif Inceler, “Yokluk, sikinti çok agirdir. Esim o dönemlerde, moralim bozuk oldugunda teselli etti. Her seyin düzelecegini gösterdi, ’neseli ol Allah büyüktür’ dedi hep. Burasi huzur evi, bir oglum var, gelinim ile kizim da oldu. Saygi sevgi olunca, iç huzur olunca her sey oluyor. Hayatta kendi sahsi menfaatim için hiç yalan söylemem. Bu yasa geldim ne yaka topladim ne yaka toplattim. Hataliysam özür dilerim, karsimdaki hatali ise konusurum” diye konustu.



Karsilikli saygi sevgi evliliklerinin sirri

Esinin hediyesi ile sasirdigini kaydeden Fatma Inceler ise, "Esimle yillarca birlikte zorluklari üstesinden geldik. Demek ki hak etmisim bana bu hediyeyi verdi. Esimin izinden hiç çikmadim. Saygi sevgi içinde geçindik. Tesekkür ettim hediye için. Ha onun ha benim fark etmiyor. 42 yildir büyüklerime, küçüklerime hiç saygisizlik yapmadim. Esim de bana ayni sekilde, yasadik gittik" dedi.

Kaynak: İHA