Ünye'de 'Yasam Park' Projesi Hayata Geçiyor

Ordu’nun Ünye Belediyesi, sehir merkezinde yesil alanlari arttirmaya ve vatandaslarin sosyal yasamlarini çesitlendirmeye hayata geçirdigi projelere devam ediyor.

Ünye'de 'Yasam Park' Projesi Hayata Geçiyor
Ünye’nin nüfusu her geçen yil artarken, Belediye Baskani Hüseyin Tavli birçok mahallede meydan yenileme ve park sayilarinin artirilmasi talimatini verdi. Bu çerçevede Burunucu Mahallesi, Tekkiraz Mahallesi ve Erenyurt Mahallesi yeni meydanlara kavusurken Pelitliyatak Mahallesi’nde de meydan çalismalari devam ediyor. Beldeden mahalleye dönüsen Yesilkent, Inkur ve Fatih’te Mahallesi’nde de meydan çalismalarinin kisa sürede baslayacagi belirtildi.

Çalismalar çerçevesinde Ünye Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlügü tarafindan hazirlanan Yasam Park projesi, çok sayida sosyal donatiyi bünyesinde barindiriyor. Yapimina 2022 yilinda baslanilan park içerisinde kamelyalar, oturma alanlari, anfi tiyatro, çocuk oyun alanlari, peyzaj süslemeleri, gezinti alanlari gibi donatilar yer aliyor. 3 buçuk dönüm alan üzerine kurulan Yasam Park, bu özelligi ile vatandaslarin rahat zaman geçirebilecegi bir merkez olacak. Yasam Park’ta donatilarin kurulum çalismalari tamamlanirken, kisa sürede hizmete açilacagi belirtildi.

Öte yandan Yasam Park’in tamamlanmasinin ardindan sehrin merkez noktalarinda yeni park kurulumlarinin da hayata geçirilecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA