Giresun Kadin Dogum Ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi 5 Yillik Stratejik Eylem Plani Hazirliyor

Giresun Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde stratejik plan hazirlik çalismalarina iliskin egitim programi düzenlendi.

Giresun Kadin Dogum Ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi 5 Yillik Stratejik Eylem Plani Hazirliyor
Giresun’da ilk kez yapilacak olan çalismayla ilgili sürecin basladigini bildiren Bashekim Doç. Dr. Berkan Sahin ’’Yapilacak çalisma sonunda hastanemizin 5 yillik stratejik eylem plani hazirlanmis olacak. Bu dogrultuda Stratejik Plan Hazirlama çalisma ekibini olusturduk. Hastane bünyesinde yapacagimiz çalisma ve uygulayacagimiz projelerimiz için farkindalik olusturmak, çalisanlarimizin motivasyonlarini saglamak amaciyla bu egitim programini düzenlendik. Bu dogrultuda Stratejik Plan Hazirlama sürecimizin kurumumuz ve ilimiz için hayirli olmasini dilerim" dedi.

Egitim programinda, Karadeniz Teknik Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Saglik Yönetimi Bölüm Baskani Prof. Dr. Sedat Bostan bir sunum yapti. Sunumda; stratejik planlamanin hukuki dayanaklari, özellikleri, önemi, neden stratejik plan yapiyoruz ve gelinen noktada mevcut durum ile stratejik planlama sürecine iliskin yapilanlar ve yapilmasi gerekenler hususunda özet bilgiler verdi.
Kaynak: İHA