18 Yasindaki Ahmet Safa, Kocaeli'nin En Genç Milletvekili Aday Adayi Oldu

Kocaeli’de 18 yasindaki lise ögrencisi Ahmet Safa Toraman, AK Parti’den milletvekili aday adayligina basvurdu. Kocaeli’nin en genç milletvekili aday adayi olan Toraman, "Benim seçmen adayim gençler olacak. Ben hepsini temsilen meclise girmek istiyorum. Hepsinin temsilcisi olma yolunda ilerlemek istiyorum" dedi.

18 Yasindaki Ahmet Safa, Kocaeli'nin En Genç Milletvekili Aday Adayi Oldu
Seçim takviminin açiklanmasinin ardindan milletvekilligi aday adayligi basvurusu çerçevesinde AK Parti Kocaeli Il Baskanligi’nda yogun günler yasaniyor. Il Baskanligi binasina gelerek, evraklarini teslim eden adaylar, milletvekilligi hayaline ilk adimi atmis oluyor. Babasi, annesi ve iki kardesiyle basvuruyu yapmaya gelen 18 yasindaki lise ögrencisi Ahmet Safa Toraman, evraklarini AK Parti Il Baskani Sahin Talus’a teslim ederek, Kocaeli’nin en genç milletvekili aday adayi oldu.

3 Subat 2005 tarihinde Izmit’te dogan Ahmet Safa Toraman, "18 yasindayim, lise son sinif ögrencisiyim. Cahit Erginkan Anadolu Lisesi esit agirlik ögrencisiyim. Çocuklugumdan beri içimde milletvekili adayligi vardi. Arkadaslarim, ailem ve çevrem adim attiktan sonra destek verdi, arkadaslarim olumlu karsiladi" dedi.



"Benim seçmen adayim gençler olacak"

Siyasette gençlerin önünü açan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür eden Toraman, "Hukuk fakültesi okumayi düsünüyorum, nasip olursa. Seçilirsem eger vatanima, milletime hayirli hizmetler sunmak istiyorum. Ben seçen degil de seçilen olarak gelmek istedim. Burada il ve ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri yardimci olduklari için buraya geldim. Güçlü rakiplerim var. Güçlü rakipler bizi daha da heyecanlandiracak. Benim seçmen adayim gençler olacak. Ben hepsini temsilen meclise girmek istiyorum. Hepsinin temsilcisi olma yolunda ilerlemek istiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA