Fadiloglu'ndan, Sehitliklere Ve Sehit Ailelerine Ziyaret

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü olusumunda sehitlikleri ve sehit ailelerini ziyaret etti. Baskan Fadiloglu, sehit aileleriyle yakindan ilgilendi.

Fadiloglu'ndan, Sehitliklere Ve Sehit Ailelerine Ziyaret
Her firsatta sehit ailelerine yönelik ziyaretler gerçeklestiren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü dolayisiyla Asri ve Yesilkent Mezarliklari içerisinde bulunan Sehitlik alaninda düzenlenen programlara katildi.

Sehit mezarlari basinda dua eden ve mezara karanfil birakan Baskan Fadiloglu, sehitlere ve sehit ailelerine minnet ve sükran duydugunu ifade etti.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitlik ziyaretinin ardindan Sehitkamil Kaymakami Abdül Kadir Duran ile birlikte sehit ailelerini ziyaret etti. Baskan Fadiloglu ile Kaymakam Duran, ilk ziyaretlerini Atakent Mahallesinde ikamet eden Sehit Piyade Uzman Çavus Mahsun Simsek’in baba evine yapti. Ikinci ziyaretlerini Karacaahmet Mahallesinde ikamet eden Sehit Polis Memuru Adem Serin’in baba evine yapan Fadiloglu ile Duran, üçüncü ziyaretlerini Selimiye Mahallesinde ikamet eden Sehit Ulastirma Sözlesmeli Er Enes Kaya’nin baba evine yapti. Son ziyaret ise Seyrantepe Mahallesinde ikamet eden Sehit Piyade Uzman Çavus Eyyup Ugurlu’nun ailesine yönelik yapildi. Kur’an-i Kerim okunan ve dua edilen aile ziyaretlerinde Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ile Sehitkamil Kaymakami Abdül Kadir Duran, sehit aile üyelerinin talep ve sorunlarini dinlediler, kendileriyle uzun süre sohbet ettiler.
Kaynak: İHA