Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcisi Bilal Demir, Aday Adayligini Açikladi

MANISA – Manisa Sehzadeler Belediye Baskan Yardimciligi görevinden istifa eden Bilal Demir, Manisa milletvekilligi için AK Parti’den aday adayi oldugunu düzenledigi genis katilimli toplantiyla resmen açikladi.

Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcisi Bilal Demir, Aday Adayligini Açikladi
Siyasi hayatina Refah Partisi’nin gençlik kollarinda baslayan, Fazilet ve AK Parti’nin kurulus sürecinde Manisa’da aktif rol oynayan Bilal Demir, 9 yildan bu yana yürüttügü Sehzadeler Belediye Baskan Yardimciligi görevinden istifa ederek, AK Parti Manisa Milletvekili aday adayi oldu. Birçok sivil toplum kurulusunda da yönetici olarak görevleri bulunan Demir, milletvekili aday adayligini AK Parti Manisa Il Baskanligi’nda düzenledigi genis katilimli toplantiyla resmen duyurdu. Toplantiya Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik basta olmak üzere, AK Parti Manisa il baskan yardimcilari, belediye baskan yardimcilari, STK temsilcileri ve partililer katildi.

Toplantinin açilisinda konusan Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, seçimlerin Türkiye için hayirli olmasini dileyerek, “Her birimiz hangi konumda ya da görevde olursak olalim, ‘Türkiye Yüzyili’ adina, yaralarin hizla sarilmasi adina Cumhurbaskanimiz ve adayimiz Recep Tayyip Erdogan’in ezici bir oyla birinci turda seçilebilmesi, AK Parti’mizin en çok milletvekili sayisiyla mecliste temsil edilmesi için gece gündüz demeden çaba ve gayret sarf edecegiz. Bilal Demir’e hayirli olmasini diliyorum. Biz kendisini yeni tanimadik. Gençlik yillarindan beri sivil toplum kuruluslarinin içerisinde, bulundugumuz siyasi partilerin içerisinde hep birlikte uzun yillar çalistik. Çok fazla bir sey anlatmama gerek yok. Çünkü biz onun gayretine, samimiyetine, ihlasina sahit olmasaydik bu kadar yil kendisiyle yakin çalismazdik. Bugün kendisi hayirli bir yolculuga çikti. Hepimiz inançli insanlariz, kadere, nasibe iman ediyoruz. Rabbim hakkinda hayirlisi ne ise onu nasip etsin diye dua ediyoruz. Biz kendisinden raziyiz” dedi.

Sözlerine deprem ve sel afetinde hayatini kaybedenlere rahmet, yakinlarina bassagligi dileyerek baslayan AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayi Bilal Demir, “Türkiye’nin bu dönemde attigi her adim, söyledigi her söz, genis cografyalarda önemli etkiler uyandiriyor. Türkiye, bu yeni dünyanin, tam merkezinde, imparatorluktan gelen tarihi akli ile etkin bir aktör olmak durumundadir. Türkiye’nin; dünyanin büyük eksen kaymalari yasadigi bu dönemde içine kapanmasi, kulaklarini tikamasi, gözlerini kapatmasi asla mümkün degildir. Türkiye 100. kurulus yilinda, genlerinde gizli olan, Selçuklu-Osmanli kurucu devlet akli ile yeni dünyaya ‘Ben varim’ demek zorundadir. Recep Tayyip Erdogan çöküsün degil, yükselisin lideriydi. Onlar kazdiklari kuyulara düstüler. Onu durdurmak isteyenler, güç kaybettiler. Simdi bizim üzerimize düsen en büyük görev, küresel saldirilarin ve içerideki ihanetlerin hedefi olan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a daha güçlü destek olmaktir” dedi.

AK Parti’ye yaptigi hizmetleri seref madalyasi olarak tasidigini aktaran Demir, “Bu davanin içinde yetismis bir kardesiniz olarak, gençligini, askini, sevdasini bu partiye ve bu davaya vermis, sehrin direklerine afis yapistirmis, brosür dagitmis, bayrak asmis bir insan olarak, o günlerden, bugünlere verilen görevleri layikiyla yerine getirmis, davasina ihanet etmemis, partilisinin boynunu yere egdirmemis bir insan olarak, bu sehre hizmet etmis bir insan olarak, bugün AK Parti Manisa Milletvekili aday adayi olarak karsinizdayim. Bu sehirde tas üstüne tas koymak, sehrin gelisimine katki saglamak için bütün yerel hizmet aktörleriyle uyum içerisinde çalisarak, Ankara’nin imkanlarini Manisa’ya tasiyacagim. Kötü gününüzde, mutlu gününüzde yaninizda olacagim. Davamin milletimin hizmetkari olacagim. Partili, partisiz, herkesin milletvekili, kardesi, agabeyi, olacagim. Hemserilerimizin kolaylikla ulasabildigi, derdini sikintisini anlatabildigi, samimiyetinden, en küçük bir süphesi olmadigi, bir milletvekili olacagim. 10 Nisan’da milletvekili listeleri belli oldugu gün, liste de olsam da olmasam da; kale gibi partimin yaninda olacagim. Bu parti, benim davamin partisidir. Bizim baska gidecek yerimiz olmaz. Allah’in kaderine iman eden bir insan, sonuçlara teslim olur. Degerli dostlarim, ben bugün irademi ortaya koyuyorum. Yapilmasi gerekenleri yapiyorum. Allah’in kaderine sonuçlarina teslim oluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA