Suluova Belediyesi'nden 350 Milyon TL Hibe Destekli Tarihi Proje

Suluova Belediyesi AB’den saglanacak 350 Milyon TL destekle atik su aritma ve yagmur suyu toplama projesini hayata geçiriyor. Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok, hayata geçirilmesine büyük çaba harcadigi projenin ilçe tarihinin en büyük hibe alan projesi oldugunu açikladi.

Suluova Belediyesi'nden 350 Milyon TL Hibe Destekli Tarihi Proje
Fatih Üçok, Avrupa Birligi hibe programi IPA 2 çerçevesinde ihale dosyasina degerlendirme raporu hazirlamak üzere teknik personeliyle birlikte Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’nda temaslarda bulundu.

Projenin Suluova tarihinin hibe alan en büyük projesi olduguna vurgu yapan Baskan Üçok, “Uzun ugras ve gayretler sonucu projemize basliyor olmamiz dolayisiyla son derece mutluyuz. Proje Suluova tarihinde en büyük hibe alma unvanina sahip olacagi gibi belki de Amasya’nin en büyük projelerinden biri olacak. Hatta bu tarzda bir projeye bu miktarda hibe alan Türkiye genelindeki bir kaç belediyeden biriyiz. Bu büyüklükte bir hibenin ilçemize kazandirilmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA