Posof'tan Depremzedelere Yardimlar Devam Ediyor

Kahramanmaras merkezli depremin ardindan Ardahan’in Posof ilçesinden depremzedelere yönelik yardim çalismalari devam ediyor.

Posof'tan Depremzedelere Yardimlar Devam Ediyor
Posof Kaymakamligi, Belediye Baskanligi ve Müftülük öncülügünde devam eden yardim kampanyasinda simdiye kadar odun, gida ve giyecek yardimlari gönderilmeye devam ediyor. Posof Belediye Baskani Cahit Ulgar, Avrupa’da ki Posoflularda irtibata geçerek maddi yardimlar toplama çalismalarini sürdürüyor.

Posof’tan yapilan yardimlar çerçevesinde jeneratör, konteynir gönderildi. Posof Kaymakamligi ve Belediyesi tarafindan düzenlenen muhtarlar toplantisina mevcut 50 Muhtar askeri ve sivil idareciler katildi.

Posof dügün salonundaki toplantida Posof Kaymakami afet bölgesinde oldugu için vekâlet eden Ardahan Vali yardimcisi Mehmet Burak Eski, Posof Belediye baskani Cahit Ulgar ve Kaymakamlik yazi isleri müdürü ve vakif görevlisi yapilan çalismalar hakkinda bilgi vererek muhtarlardan yardimlarin devam etmesi için bilgilendirildiler. Muhtarlarda bazilari maddi yardim teklif ederken, bazilari da hayvan bagisinda bulunacaklarini belirttiler.
Kaynak: İHA