Yozgat'ta Ögrencilerin 'Kar Tatili' Mesajlari Gülümsetti

Yozgat’ta gün boyu devam eden kar yagisi ve buzlanma nedeniyle sadece tasimali egitime 1 gün ara verilmesinin ardindan il merkezindeki çok sayida ögrenci, okullarin tatil edilmesi için valilik sosyal medya sitelerini mesaj yagmuruna tuttu.

Yozgat'ta Ögrencilerin 'Kar Tatili' Mesajlari Gülümsetti
Yozgat Valiligi, sosyal medya hesaplarindan yapilan açiklamada Yozgat merkeze bagli köy okullari ile köylerden tasima yoluyla egitime erisim saglayan ögrenciler için kar ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 14 Mart Sali günü egitime 1 gün ara verildigini duyurdu. Sadece tasimali egitime ara verilmesine tepki gösteren il merkezindeki veli ve çok sayida ögrenci de, valilik sosyal medya hesaplarini mesaj yagmuruna tuttu. Yozgat Valisi Ziya Polat’a tatil beklentilerini sosyal medya araciligiyla ileten ögrencilerin paylasimlari tebessüm ettirdi.

Il merkezindeki okullara tatil karari çikmamasi üzerine bir ögrenci, “Hocam okula gidene kadar kardan kadin oluyorum.” paylasimiyla duygularini ifade etti.

Bir ögrenci velisi ise, “Merkezde hava çok güzel, güllük gülistanlik. Hatta o kadar güzel hava var ki yarin çocuklari okula göndermeyecegim. Çocuklara söz verdim bu hava bir daha bulunmaz, sizi denize götürecegim diye.” seklinde valilik sosyal medya hesabina yorum yapti.
Kaynak: İHA