71 Yasindaki Ulviye Teyze Torunlarini Gezdirebilmek Için Ehliyet Kursuna Yazildi

Artvin’in Arhavi ilçesinde yasayan 71 yasindaki Ulviye Hekimoglu, torunlarini gezdirmek için ehliyet kursuna yazildi. Ilerlemis yasina ragmen otomobil kullanmayi ögrenen Hekimoglu, sinavlari kazanip bir an önce ehliyetine kavusmanin hayalini kuruyor.

71 Yasindaki Ulviye Teyze Torunlarini Gezdirebilmek Için Ehliyet Kursuna Yazildi
Artvin’in Arhavi ilçesinde yasayan 4 çocuk ve 4 torun sahibi Ulviye Hekimoglu 71 yasinda ehliyet kursuna yazildi. Ulviye teyze, torunlarini gezdirmek için ilerlemis yasina ragmen otomobil kullanmayi ögrenmek için ders aliyor. Çocuklarinin destegiyle ehliyete kursuna yazilan Hekimoglu, kurs egitmenleri esliginde sinavlara hazirlaniyor.

Sürücü Kursu Egitmeni Serap Hastürk, konuyla ilgili yaptigi açiklamada "Ulviye teyzemiz 71 yasinda bize basvurdugunda ’Egitimleri alabilir mi ? nasil olur?’ diye tereddütlerimiz vardi. Kurslar baslayinca da güzel bir sekilde egitimini aldi. Insallah sinavlari da kazanip hayalini kurdugu ehliyetine kavusacak" dedi.

Yillarca sürücü yaninda oturdugunu ifade eden Ulviye Hekimoglu ise "Ilk kez torunlarim için sürücü koltugunda oturmak istedim. Onlari gezdirmek için, bu yasima ragmen ehliyet kursuna yazildim. Çocuklarimin ve kurs hocalarimin destegiyle sinavlara hazir durumdayim. Ehliyet sinavina girecegim insallah sinavlari kazanip torunlarimi gezdirecegim“ diye konustu.

Kaynak: İHA