Çankaya Mahallesi'ne Aile Sagligi Merkezi Ve 112 Acil Istasyonu

Çankaya Mahallesi’ne kazandirilacak Aile Sagligi Merkezi ve 112 Acil Istasyonunun Temel Atma Töreni’nde konusan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Görev süresi boyunca Kepez’e 20’den fazla Aile Sagligi Merkezi kazandirdik. Bunlarin yaninda ilçemize 7 tane 112 Acil Istasyonunun da yapilmasini sagladik” dedi.

Çankaya Mahallesi'ne Aile Sagligi Merkezi Ve 112 Acil Istasyonu
Kepez Belediyesi ve SELEKSAN Insaat isbirligiyle Çankaya Mahallesine kazandirilacak Aile Sagligi Merkezi ve 112 Acil Istasyonunun temeli törenle atildi. Törene Antalya Valisi Ersin Yazici, Kepez Kaymakami Nusret Sahin, Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Il Saglik Müdürü Op. Dr. Ismail Basibüyük, AK Parti Antalya Il Baskani Ali Çetin katildi.

Temel atma töreninde konusan Baskan Tütüncü, Kepez’deki eserler zincirine her gün yeni bir halka eklemenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.



Sehri çok daha güzel yarinlara tasimak için her türlü hizmeti en güzel sekilde yapmanin gayreti içinde olduklarini belirten Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Birçok alanda es zamanli hizmet sürdürmemize ragmen bunlarin en basinda da yeni, okullar yapmak, yeni egitim kurumlari açmak, gençlere gelecege yatirim yapmak ve her seyin basi saglik bu sebepten dolayi saglik tesislerimizi hem çesitlendirmeye, hem de ilçemizde verilen saglik hizmetlerinin kalitesini artirmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda ilk basamak saglik hizmetlerinin verildigi yeni bir aile sagligi merkezinin yapimiyla ilgili bir adim atiyoruz. Bununla beraberde birde Allah eksikte etmesin, muhtaçta etmesin dedigimiz acil durumlar için 112 Acil Istasyonunun temelini atiyoruz” dedi.



Kepez’e 20’den fazla aile sagligi merkezi

Görev süresi boyunca 20’den fazla Aile Sagligi Merkezini Kepez’e kazandirdiklarini da belirten Baskan Tütüncü, “Bunlarin yaninda 7 tane 112 Acil Istasyonunun yapilmasini sagladik. Bunlarin büyük bir kismini belediye tarafindan üstlendik, bir kisimlarini da hayirseverlerimiz üstlendiler. Bundan dolay büyük bir mutluluk duyuyoruz” diye konustu.

“Kepez’in yolu da açik ufku da açik” diyerek sözlerine devam eden Baskan Tütüncü, “Rabbim insallah bahtini da açik etsin. Buradaki Sehir Hastanemizde bambaska bir çekim noktasi olacak. Hem mahallemize deger katacak, hem Kepezimize deger katacak. Ama bu Antalya’nin markasi olacak. Uzun yillar verdigimiz mücadelenin güzel sonuçlarini görmek bizler mutlu ediyor“ dedi.

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, SELEKSAN Insaat isbirligiyle yapilacak bu yatimdan dolayi Fatih Selek’e de tesekkürlerini iletti. Konusmalarin ardindan Aile Sagligi Merkezi ve 112 Acil Istasyonu’nun temeli törenle atildi.
Kaynak: İHA