Bendeniz Açiklamasi 'Simdi Manevi Olarak Güçlenme Zamani'

90’li yillarin unutulmaz seslerinden biri olan, günümüzde de yeni çalismalariyla birlikte adindan söz ettiren Bendeniz, Bursa sahnesinde sevenleri ile bulustu. Yasadigimiz deprem felaketinin ardindan Bursa’daki ilk konserine çikan Bendeniz; ‘Çok özlemistik bursa. Zor zamanlardan geçtik. Son 1 ay hepimiz için felaket bir aydi. Simdi yaralari sarma zamani. Simdi manevi olarak özellikle güçlenme zamani’ dedi.

Bendeniz Açiklamasi 'Simdi Manevi Olarak Güçlenme Zamani'
Yogun bir ilginin oldugu geceye nostalji rüzgariyla baslayan güzel sarkici, popüler çalismalarindan ‘Satmisim’ ve ‘Güzeller Güzeli’ ile büyük begeni topladi. Sahnedeki enerjisiyle birlikte gece boyunca dinleyicilerini de costuran Bendeniz, Türk müziginin popüler sarkilarina da repertuvarinda yer verdi. Danslari ve eglenceli tavirlariyla birlikte dikkati çeken Bendeniz, keyif dolu bir gece yasatti.

Simdi manevi olarak güçlenme zamani

Yasadigimiz deprem felaketinin ardindan Bursa’daki ilk konserine çikan Bendeniz; ‘Çok özlemistik bursa. Zor zamanlardan geçtik. Son 1 ay hepimiz için felaket bir aydi. Simdi yaralari sarma zamani. Simdi manevi olarak özellikle güçlenme zamani. O yüzden kaldigimiz yerden bu güçle birer birer yavas yavas ayaga kalkacagiz. Hepiniz hos geldiniz.’ diyerek Bursalilari selamladi.

Yaklasik 2 saat sahnede kalan Bendeniz, duygu yüklü sarkilariyla da sevenlerinin gönüllerine dokundu. Içten söyledigi sarkilarin yani sira, sik sik dinleyicileriyle de sohbet eden basarili sarkici, Bursa’yi çok özledigini dile getirdi. Ilgilerinden dolayi sevenlerine tesekkür eden Bendeniz, gece boyunca da sahnenin her alanini kullanirken, orkestrasiyla birlikte müzik ziyafeti sundu. Bursalilar da keyif dolu bir gece geçirirken, ünlü ismi alkislariyla ödüllendirdi.
Kaynak: İHA