Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Istiklal Marsi Türk Milletinin Yeniden Dirilisinin Sembolüdür'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, 12 Mart Istiklal Marsi’nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Çolakbayrakdar mesajinda, “Istiklal Marsi’nin Kabulü ’nün 102.yildönümünde ‘Allah bir daha bu millete Istiklal Marsi’ni yazdirmasin’ diye dua ediyoruz. Bu vesile ile Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle aniyoruz” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Istiklal Marsi Türk Milletinin Yeniden Dirilisinin Sembolüdür'
Istiklal Marsi’nin Türk milletinin yeniden dirilisinin sembolü oldugunu vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, mesajinda su ifadeleri kullandi:

“Öncelikle Istiklal Harbi’nde sehit düsen tüm sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Huzur içinde yasamis oldugumuz; Anadolu topraklarinda, kiyamete kadar hür ve özgür bir sekilde yasamayi Mevla’m, bizlere nasip eylesin. Su bilinsin ki; bin yildir bu topraklarda özgür yasadigimiz gibi bundan sonra da bayragimizin gölgesi altinda, ezan sesiyle yasamaya devam edecegiz. Bütün amacimiz; milli ve manevi degerlerimize bagli bir nesil yetistirmektir. Bu noktada yavrularimiz için elimizden geldigince destek olmaya çalisiyoruz. Gayretimiz; Güçlü Türkiye’nin yarinlari olan evlatlarimizin daha iyi bir sekilde yetisebilmesi içindir. Insallah hizmetlerimizle yarinlarimiz daha iyi olacak. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaslarini, vatan sairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bu topraklari vatan yapan aziz sehitlerimizi sonsuz minnet, sükran ve rahmetle aniyorum.”
Kaynak: İHA